GR |  EN 

Εκθέσεις

Εκθέσεις

2 Νέα βραβεία!

2 Νέα βραβεία αποσπά η νέα έκδοση του SPRINT BOOSTER στο SEMA SHOW. Μετά την βράβευση ως το Καλύτερο νέο προϊόν STREET PERFORMANCE 2010, η νέα έκδοση του SPRINT BOOSTER αποσπά 2 νέα βραβεία GLOBAL ..

περισσότερα

2 Νέα βραβεία αποσπά η νέα έκδοση του SPRINT BOOSTER στο SEMA SHOW.

Μετά την βράβευση ως το Καλύτερο νέο προϊόν STREET PERFORMANCE 2010, η νέα έκδοση του SPRINT BOOSTER αποσπά 2 νέα βραβεία GLOBAL MEDIA AWARDS τα οποία απονέμονται στα καλύτερα νέα προϊόντα της έκθεσης SEMA SHOW κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ 28 έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων αυτοκινήτου από 16 χώρες.

Το SPRINT BOOSTER βραβεύεται

Το SPRINT BOOSTER βραβεύεται ώς το καλύτερο νέο προϊόν της έκθεσης SEMA SHOW 2009 στο Las Vegas Με την πρώτη του παρουσία στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση After market προϊόντων αυτοκινήτου στον κόσμο..

περισσότερα

Το SPRINT BOOSTER βραβεύεται ώς το καλύτερο νέο προϊόν της έκθεσης SEMA SHOW 2009 στο Las Vegas

Με την πρώτη του παρουσία στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση After market προϊόντων αυτοκινήτου στον κόσμο, η νέα έκδοση του SPRINT BOOSTER βραβεύτηκε ώς το καλύτερο νέο προϊόν (SEMA BEST NEW PERFORMANCE - STREET PRODUCT 2010) ανάμεσα σε περισσότερα απο 1400 νέα προϊόντα.

το βραβείο αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση νέου προϊόντος στον χώρο του AFTER MARKET και έρχεται να σφραγίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του SPRINT BOOSTER στην διεθνή αγορά.

SPRINT BOOSTER @ SEMA SHOW LAS VEGAS

Η εταιρία μας σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο του Sprint Booster στην Β. Αμερική θα είναι παρόν στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Aftermarket & Performance προιόντων αυτοκινήτου στην παγκόσμι..

περισσότερα

Η εταιρία μας σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο του Sprint Booster στην Β. Αμερική θα είναι παρόν στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Aftermarket & Performance προιόντων αυτοκινήτου στην παγκόσμια αγορά.

Η εταιρία μας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα έκδοση του Sprint Booster στο SEMA SHOW Las Vegas των Η.Π.Α .

Las Vegas Convention center booth No 22582.

Essen Motorshow 2008

Η εταιρία μας συμμετείχε για Τέταρτη συνεχή χρονιά σε μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης στο Essen της Γερμανίας...

περισσότερα

Η εταιρία μας συμμετείχε για Τέταρτη συνεχή χρονιά σε μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης στο Essen της Γερμανίας.

Κατα την διάρκεια της έκθεσης η εταιρία μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και τις νέες εκδόσεις του Tuning Booster & Sprint Booster καθώς επίσης και τα νέα κιτ αναβάθμισης κινητήρων VAG Group.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο κιτ αναβάθμισης Audi S3 470 HP καθώς και το τελευταίο project αναβάθμισης VW GOLF R32 με ιπποδύναμη που αναμένεται να φτάσει έως 1.000 HP.

Essen Motorshow 2008

Η εταιρία μας , σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου , λαμβάνει μέρος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Essen Motorshow απο 29/11..

περισσότερα

Η εταιρία μας , σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου , λαμβάνει μέρος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Essen Motorshow απο 29/11 έως 07/12 στο Essen της Γερμανίας.

Επισκευθείτε μας στο HALL 5.0 stand 106.

www.essen-motorshow.de

Essen Motorshow 2007

Η εταιρία μας , σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου , λαμβάνει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Essen Motorshow απο 01/12 έ..

περισσότερα

Η εταιρία μας , σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου , λαμβάνει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Essen Motorshow απο 01/12 έως 09/12 στο Essen της Γερμανίας.
Επισκευθείτε μας στο HALL 5.0 stand 216.
www.essen-motorshow.de

 

Autosport International 2007

Η εταιρία μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Autosport International 2007 το SPRINT BOOSTER.Η Autosport International αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης παγκοσ..

περισσότερα

Η εταιρία μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Autosport International 2007 το SPRINT BOOSTER.Η Autosport International αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα μία φορά τον χρόνο στο Birmingham.

 

Essen Motorshow 2006

Η εταιρία μας συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης στο Essen της Γερμανίας...

περισσότερα

Η εταιρία μας συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε μία απο τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο της βελτίωσης στο Essen της Γερμανίας.

 

Tuning & Motorsport

Youtube Youtube Youtube Instagram

Copyright @ 2024 BoulekosDynamic.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES