GR |  EN 

Νέα της εταιρίας

Νέα της εταιρίας

Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015

Η ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΑΕΕ με στόχο την ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείσισης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015...

περισσότερα

Η ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΑΕΕ με στόχο την ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείσισης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015.

Η πιστοποίηση έγινε απο τον διεθνή Οργανισμό TUV HESSEN.

Η Boulekos Dynamic επίσημος χορηγός του πανελληνίου πρωταθλήματος drift

Η Boulekos Dynamic και το Sprint Booster είναι επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift για το 2017...

περισσότερα

Η Boulekos Dynamic και το Sprint Booster είναι επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift για το 2017.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift αποτελείται απο συνολικά 7 αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζάκυνθο.

Αναλυτικότερα οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι οι εξής:

1ος αγώνας 11-12 Μαρτίου Αθήνα

2ος αγώνας 29-30 Απριλίου Αθήνα

3ος αγώνας 20-21 Μαΐου Νεο Ρύσιο Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΚ Κοζάνης)

4ος αγώνας 10-11 Ιουνίου Νεο Ρύσιο (Θεσσαλονίκη)

5ος αγώνας 08-09 Ιουλίου Πατρα

6ος αγώνας 09-10 Σεπτεμβρίου Ζάκυνθος

7ος αγώνας 07-08 Οκτωβρίου Αθήνα

Η Boulekos Dynamic στα πλαίσια της χορηγίας αυτής κληρώνει σε κάθε αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift 2 Sprint Booster σε 2 τυχερούς θεατές του αγώνα.

Η κλήρωση γίνεται με βάση τον αριθμό εισητηρίου κατα την είσοδο στον αγώνα.

 

Δυναμόμετρο MAHA LPS 3000

Ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με την εγκατάσταση νέου δυναμόμετρου MAHA  LPS 3000. Το δυναμόμετρο είναι τοποθετημένο σε ειδικό χώρο για την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για την σωστή μέτρηση. ..

περισσότερα

Ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με την εγκατάσταση νέου δυναμόμετρου MAHA  LPS 3000.

Το δυναμόμετρο είναι τοποθετημένο σε ειδικό χώρο για την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για την σωστή μέτρηση.

Παρακολουθήστε το Time-lapse video απο την προετοιμασία του χώρου και την εγκατάσταση του νέου δυναμόμετρου.
 

Πολλαπλή εισαγωγής για TSi και TFSi

Παρουσιάζουμε το προσχέδιο της ανανεωμένης πολλαπλής εισαγωγής για κινητήρες 2.0 lt TSi, TFSi. O Σχεδιασμός της νέας έκδοσης της πολλαπλής είναι πιο δυναμικός και επιτρέπει την τοποθέτησή της και σ..

περισσότερα

Παρουσιάζουμε το προσχέδιο της ανανεωμένης πολλαπλής εισαγωγής για κινητήρες 2.0 lt TSi, TFSi.

O Σχεδιασμός της νέας έκδοσης της πολλαπλής είναι πιο δυναμικός και επιτρέπει την τοποθέτησή της και σε κινητήρες νεότερης γενιάς TSi.

Ο όγκος του plenum έχει αυξηθεί δίνοντας την δυνατότητα αποθήκευσης περισσότερου αέρα για την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων σε μεγάλες απαιτήσεις.

Αποτελείται απο 2 κομμάτια και η κατεργασία της γίνεται εξολοκλήρου σε κέντρο κατεργασίας cnc, με αποτέλεσμα να επιτυχάνεται η μέγιστη ακρίβεια στην κατασκευή. Το υλικό κατασκευής, σε συνδιασμό με την υψηλής ακρίβειας κατεργασία, έχει ώς αποτέλεσμα την δημιουργία λείων επιφανειών, χωρίς πόρους συμβάλοντας στην στρωτή και υψυλής ταχύτητας ροή του αέρα μέσα απο τους αυλούς.

Η στεγανοποίηση της επιτυγχάνεται με O-ring λαστιχάκια γυρω απο την βάση των αυλών και στο πλακάκι της πεταλούδας.

Η πολλαπλή διατίθεται σε 2 stages, STAGE 1 και STAGE 2.

STAGE 1

Το πρώτο στάδιο η πολλαπλή δίνεται σαν upgrade της stock πολλαπλής, όλα τα εξαρτήματα τοποθετούνται στην ίδια θέση με την original χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω κατεργασίες πάνω στην πολλαπλή.

STAGE 2

Στο δέυτερο στάδιο δίνεται η δυνατότητα της χρήσης τεσσάρων etxra μπέκ. Μαζί με την πολλαπλή δίνεται και μπεκιέρα (fuel rail) για την παροχή των μπέκ με καύσιμο.

 

Η μπεκιέρα διατίθεται σε 4 αποχρώσεις, κόκκινο, μαύρο, Xρυσό και ασημί.

 

Για κινητήρες TSi: BDI-129721 και BDI-129721R.

Για κινητήρες TFSi: BDI-129720 και BDI-129720R.

 

 

 

 

 

 

Συστήματα LPG & CNG ZAVOLI s.r.l.

Το τμήμα υγραεριοκίνησης της ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ Α.Ε.Ε, Boulekos GAS, από το Νοέμβριο του 2014 είναι επίσημο μέλος του δικτύου GAS service, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των συστημάτων ZAVOLI στην Ελλάδα.   ..

περισσότερα

Το τμήμα υγραεριοκίνησης της ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ Α.Ε.Ε, Boulekos GAS, από το Νοέμβριο του 2014 είναι επίσημο μέλος του δικτύου GAS service, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των συστημάτων ZAVOLI στην Ελλάδα.

 

Η ZAVOLI S.R.L. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής συστημάτων LPG και CNG στον κόσμο με αντιπροσώπευση σε πάνω από 30 χώρες. Θεωρείται παγκόσμιος κυρίαρχος στον χώρο για τα  καινοτόμα, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα της.

Τα συστήματα LPG- CNG Alisei και BORA της zavoli μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε τύπο κινητήρα (άμεσου και έμμεσου ψεκασμού).

 

Με την εγγύηση της Gas service.

Στα συστήματα zavoli παρέχεται γραπτή εγγύηση  2  ετών για τα εξαρτήματα του συστήματος μετατροπής και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα.

Κάθε τοποθέτηση συνοδεύεται από βιβλίο εγγύησης και συντήρησης.

 

Service και συντήρηση

Το service της ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ Α.Ε.Ε. αναλαμβάνει το service του αυτοκινήτου αλλά και την συντήρηση των συστημάτων υγραερίου μάρκας Zavoli, Landirenzo, Lovato, Versus.

 

Boulekos Gas

Η εταιρία μας,λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών για φθηνότερες και οικονομικότερες μετακινήσεις, δημιούργησε ειδικό τμήμα υγραεριοκίνησης Boulekos Gas...

περισσότερα

Η εταιρία μας,λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών για φθηνότερες και οικονομικότερες μετακινήσεις, δημιούργησε ειδικό τμήμα υγραεριοκίνησης Boulekos Gas.

Στην Boulekos Gas σας μετατρέπουμε το αυτοκινητό σας άμεσα, με ασφάλεια και οικονομικά σε υγραέριο.

Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2008

Η ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΑΕΕ με στόχο την ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείσισης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008...

περισσότερα

Η ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΑΕΕ με στόχο την ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείσισης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση έγινε απο τον διεθνή Οργανισμό TUV HESSEN.

AUDI S3 2.0 TFSI 471 HP/560Nm

Η εταιρία μας ολοκλήρωσε το 4ο στάδιο βελτίωσης του AUDI S3 2.0 TFSI, με απόδοση κινητήρα ιπποδύναμης 471 BHP @ 7045 RPM και ροπής 560 Nm @ 5450 RPM. Αρχικά για να μπορέσει ο κινητήρας να ανταπεξέλ..

περισσότερα

Η εταιρία μας ολοκλήρωσε το 4ο στάδιο βελτίωσης του AUDI S3 2.0 TFSI, με απόδοση κινητήρα ιπποδύναμης 471 BHP @ 7045 RPM και ροπής 560 Nm @ 5450 RPM.

Αρχικά για να μπορέσει ο κινητήρας να ανταπεξέλθει στην μεγάλη συμπίεση υπερπλήρωσης τα πιστόνια και οι μπιέλες αντικαταστάθηκαν με μεγαλύτερης αντοχής και ο λόγος συμπίεσης κατέβηκε απο τον εργοστασιακο. Η εργοστασιακή Κ04 τουρμπίνα - πολλπαλή εξαγωγής, αντικαταστάθηκε με τουρμπίνα PRESCISION τοποθετημένη σε μια ανοξείδωτη πολλαπλή εξαγωγής (χταπόδι) 253032-E, κατάλληλα σχεδιασμένη για 4WD.

Εξαιτίας της αυξημένης ανάγκης του κινητήρα για καύσιμο, τα μπέκ άμεσου ψεκασμού αντικαταστάθηκαν με μπέκ εγαλύτερης παροχής, με παράλληλη τροποποίηση της αντλίας υψηλής πίεσης.

H εξάτμιση απο το downpipe μεχρι το τελευταίο καζανάκι αντικαταστάθηκε με μια εξάτμιση της εταιρίας supersprint.

Ο αέρας εισέρχεται στο σύστημα μέσω ενός φιλτρου ram air απο ανθρακόνημα, οι σωληνώσεις πίεσης του turbo αντικαταστάθηκαν με αλουμινένιες μεγαλύτερης διατομής με ενδιάμεσα κολάρα σύνδεσης απο σιλικόνη samco sport. Για την ψύξη του συμπιεσμένου αέρα τοποθετήθηκε ένα extra front mount intercooler. Στον τομέα της μετάδοσης έχει τοποθετηθεί ενισχυμένο σετ συμπλέκτη sachs performance. Η διαχείριση του κινητήρα γίνεται μέσω επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου.

Το σύστημα πέδησης αντικαταστάθηκε με το Kit φρένων BDB380 της brembo το οποίο περιέχει 8 πίστωνες δαγκάνες τρυπητούς αεριζόμενους πλευστούς δίσκους 380 mm.
Οι βάσεις μηχανής αντικαταστάθηκαν με ενισχυμένες VF engineering, στο σύστημα ανάρτησης τοποθετήθηκε η KW Variant3 και τα silent block αντικαταστάθηκαν με ενισχυμένα της powerflex.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-2840270 & 271

Tuning & Motorsport

Youtube Youtube Youtube Instagram

Copyright @ 2024 BoulekosDynamic.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES